Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor feltehetőleg eljátszottál már a gondolattal, netán bele is vágtál a vállalkozói életbe (esetleg a konkurenciától vagy itt és növeled az oldal látogatottságát). Akármelyik is, nagyon jól döntöttél, hogy elkezdted (nem a konkurencia figyelésére gondolok, bár az is hasznos).

Felmerült már benned a kérdés, hogy miért érné meg online terjeszkedni?

Vállalkozásod tevékenységétől függetlenül az online világ egy olyan terület, ahol manapság minden saját magát/cégét irányító vezetőnek jelen kell lennie.

Meg persze a celebeknek. De ők is vállalkozók, még ha nem is a klasszikus formában.
Egyszerűen nem engedheti meg magának senki, hogy csak a hagyományos offline cégvezetésben gondolkodjon.

Az üzletkötések nagy többsége az interneten megy végbe, legyen szó egy pizza rendeléséről vagy egy hatalmas project eladásáról, itt zajlik minden.

Sokkal több pénz cserél gazdát online, mint készpénzben.

A fizikai szolgáltatásoknak is már muszáj online reklámozniuk magukat, mert lemaradnak a konkurenciától és az végzetes lehet a számukra.

Miért pont mi?

Mert segítünk neked. Na, nem jó masszőrt találni, hanem megismertetni magad a célközönségeddel.

A GR8 Marketing profilja kifejezetten a kisebb webáruházak létrehozása és felfuttatása, illetve a tréner/coach oldalak kialakítása. 

Az e-kereskedelmet (webshopok) létjogosultságát nem kell magyarázni. Évről-évre folyamatosan nő a webáruházak száma az internet világában. Magyarországon is a fizikai boltok többsége megszűnőben és átköltözik kizárólag online áruházba (de minimum nyit az online világ felé is), vagy egyre többeknél látni, hogy átvételi helyként üzemel az iroda, amelyben dolgoznak.

A trénerek szintén egyre többen vannak. Hatalmas ugrásnak indult a coach képzés, és napjainkban szinte mindenki ért valamihez, ők ezt a tudást szeretnék másoknak tovább adni.

Ez teljesen érthető és normál piaci folyamat. Nem lenne ennyi coach, ha nem lenne rájuk kereslet. Ahhoz, hogy vígan megéljenek kevés megjeleníteni egy hirdetést valamelyik napilapban.

KELL egy honlap és közösségi profil, követőket kell gyűjteni, ahol el tudják adni a tudásukat és szolgáltatásukat.

Neked is szükséged van az online jelenlétre!

Milyen lehetőségeid vannak? I.

Amivel mindenki megpróbálkozik ebben a kezdeti stádiumban: kiolvasod az internetet és elkezded magadtól.

Ez több év.

Még, ha gyorsan olvasol és könnyen tanulsz, akkor is. A szükséges programokat meg kell venned, azokat meg kell tanulnod használni. Ez sem néhány nap.

És nem mellesleg nem kevés pénz. Meg ugye, az idő is pénz, mint tudjuk.

Ha még nem sürgős, hogy legyen bevételed, áldoznál még rá éveket, akkor ez a leggazdaságosabb választás.

 

Milyen lehetőségeid vannak? II.

Kezdésnek megveszel 1-2 tanfolyamot, ahol lerövidítik az I. pontban leírt folyamatot (megmutatják az alapjait, hogyan csinálj honlapot, hogyan hirdess) és elhitetik veled, hogy most már mindent tudsz. Jó esetben adnak néhány régebbi verziós fizetős programot is, de a többségét biztosan meg kell venned.

Ez szintén egy hosszú folyamat (igaz, hogy közel sem olyan hosszú, mint az előző) és legalább olyan költséges, mintha magadtól tanulnál.

Ha van időd és tőkéd, amit szívesen beáldozol, hogy majd egyszer elkezdjen termelni is, akkor ez jó választás lehet. 

"

Milyen lehetőségeid vannak? III.

Csinálhatod úgy, hogy megbízol egy kivitelezőt/marketing céget, aki megcsinálja helyetted a dolgokat.

Ez az eddigiek közül talán a legköltségesebb.

Viszont a leggyorsabb.

Ha még nem is így gondolod, de később rájössz majd: a legértékesebb dolog, ami a birtokodban van: az időd.

Tehát lehet, hogy mégsem a legdrágább opció ez. Ha a tanfolyamok, a programok és a tanulásra szánt időd óra-béresítve oda adod egy marketingesnek, akkor ő szakszerűen (jó esetben legalábbis, sajnos sok a kókler és a csaló) felhasználja az összeget és rövid időn belül kézhez kapod az online jelenlétedhez szükséges dolgokat.

Közben pedig tudsz koncentrálni a saját bizniszedre, a szakmai részre. Vagy lehetsz a családoddal, haverokkal.

Ha nincs időd, de van tőkéd és szeretnél remélhetőleg gyorsan profitálni az online világból, ez az opció jó választás lehet.

 

A legjobb döntés számodra

Van egy 4. lehetőség is. És itt jön a képbe a GR8 Marketing, akik kifejezetten a kezdő vállalkozók irányításában jártasak.

Tőlünk nem csak az előbb említett szolgáltatásokat kapod: segítünk eligazodni ebben a rengeteg buktatóval teli világban.

Sajnos attól, hogy kapsz egy “hogyan csináld” videót vagy egy honlapot a kezedbe, netán beállítanak a webshopodhoz egy online fizetési opciót és automatizálják a számlázást, még számtalan akadályt kell megoldanod, ez csak egy lépés volt a siker felé.

A GR8 Marketing egyfajta mentorként fog segíteni az utadon, ameddig igényt tartasz rá. És a legjobb az egészben, hogy mindezt könnyedén meg tudod fizetni, mert segítünk kitermelni, hiszen innentől már a mi érdekünk is az, hogy sikerre vidd a vállalkozásod.

Hiszen közös a célunk!

Úgy gondoljuk, ajánlatunk mindenképpen megfontolandó, hiszen pénzt, időt és rengeteg stresszt spórolunk meg neked.

Hidd csak el, mi már keresztül mentünk azon a láthatatlan csapdákkal és éjszakákon át tartó idegeskedésekkel teli úton, aminek most ott állsz az elején tett vággyal, valamint lelkesedéssel telve és a távolban már látod a fényt az alagút végén. Az nem egy fény, hanem éppen egy csapda. Talán egy fényes alma, amit leszakítanál a fáról, holott nem szabadna, mert rossz vége lesz (volt már erre példa egy nagyon régi könyvben).

Szeretnénk, ha megmaradna a tettvágyad és a lelkesedésed a későbbi időkre is, amikor már egyedül úszol ebben a nagy és hullámzó tengerben, nincsenek rajtad a kar úszok, hogy egyengessék utadat, de már nincs is rájuk szükség, mert megtanultad mikre figyelj.

Ha érdekel az ajánlat, keress minket bátran! Átbeszéljük, hogy mik az elképzeléseid, miben szeretnél segítséget és miben tudunk a támaszaid lenni.

Halkan súgom meg (na jó, annyira azért nem halkan), hogy több dologban számíthatsz ránk, mint azt gondolnád!

AJÁNLATKÉRÉS

6 + 10 =

MINDEN JOG FENNTARTVA |2018|